Fifa

Bejelentették a FIFA 20 első Premier League POTM lapját – Erős lett az új dizájn!

metabro - 5 éve

Amikor már csak a FIFA 20-ban elérhető kártyákat promóz a kiadó tudjuk, vészesen közel a megjelenés.

Gőzerővel startolt el az angol Premier League, s ebben a nagy menetelésben olyan csapatok, valamint játékosok is magukra vonták a szurkolók figyelmét, akikről nem feltétlenül gondoltuk volna mindezt a bajnoki start előtt. Többek között ilyen klub a Norwich City, akik leginkább csatáruk, Teemu Pukki miatt kerültek a köztudatba. A finn csatár szenzációs első hónapot zárt klubjával, ezt pedig a liga egy Player of the Month (A hónap játékosa) díjjal jutalmazta.

Ahogy az eddig is történt, a Premier League által kiemelt játékosok speciális kártyákat kapnak az EA Sports-tól az aktuális FIFA-ba, ez pedig idén sem lesz máshogy. Teemu Pukki új, SBC-ből nyitható lapját már be is mutatták Twitteren, ám a feloldásához még egy keveset várnunk kell, ugyanis a FIFA 20 megjelenése után fogjuk csak tudni elkezdeni a kihívás teljesítését.

A bejelentés továbbá azért is kiemelkedő, mert ez az első eset, amikor láthatjuk az új PL POTM lapok dizájnját. Egy biztos, idén is érdemes lesz egy-kettőt birtokolni, gyönyörű lett!

Borító: dexerto

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva