Hearthstone

Seiko autochess-t nyomott verseny közben, óriási misplay és beégés lett a vége

metabro - 5 éve

Seiko hatalmasat hibázott.

A mostani a hétvégén tartották a Hearthstone Grandmasters versenysorozat idei második szezonjának negyedik hetét, ahol régiónként 16 játékos küzdött meg egymással.

Képtalálat a következőre: „hearthstone grandmasters”

Az RNG fesztivált és a szép megmozdulásokat megszokhattuk már, tegnap azonban egy hatalmas misplayt is elkaphattak a Twitch közvetítését szemmel tartók. Az eset az európai sorozat egyik meccsén esett meg, ahol Seiko végig a telefonját nézegette és a kritikus pillanatban nem keverte vissza Shirvallaht a Baleful Bankerrel, eldobva magától a győzelem esélyét. Íme a klip:

Már közben is látszott reakciójából, hogy ezt ő sem így tervezte, végül bocsánatot kért az esteért Twitteren. Röviden azt írta, hogy úgy érezte képes megbírkózni a szimultán játékkal, mindkettővel rengeteget gyakorolt és amúgy is szokott egyszerre több játékot is játszani. Sajnos ez a gyakorlatban nem jött össze, melyet borzalmasan sajnál és elnézést kért mindenkitől, nem akart tiszteletlen lenni. Nem volt szándékában félvállról venni a tornát, számára is jó tanulság volt, hogy versenyhelyzetben nem képes megosztani effektíven a figyelmét. 

Kínos jelenet, a kommentátorok is megrökönyödtek rajta. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva