Akciók

Akciófigyelő: Ingyen vihető a GTA San Andreas

metabro - 5 éve

A Rockstar Games átkeresztelte és picit kibővítette a Social Club szolgáltatást, amelynek letöltéséért most ingyen kapjuk meg a GTA széria egyik klass

A Grand Theft Auto szériát aligha kell bemutatni bárkinek is. A sorozat egyik legnépszerűbb epizódja volt a 2005-ös GTA: San Andreas, amely akkoriban elképesztően összetett és rengeteg szórakozást kínáló nyílt világával hamar milliók kedvencévé vált.

A Rockstar Games 2008-ban indította el az akkoriban még elsősorban a játékaik multiplayer funkciói támogatására szánt Social Club szolgáltatást. Ez az évek során fokozatosan bővült ki mindenféle közösségi funkcióval. A napokban pedig nevet váltott.

Mostantól már Rockstar Games Launcher néven kell keresni, de a névváltás hozott magával néhány új funkciót is. Egyfelől a kiadó összes játéka megvásárolható a felületen, emellett elérhető hozzájuk az automatikus frissítés opció is. Másfelől a rendszer képes feltérképezni a PC-nket, valamint importálni belőle az arra már korábban telepített Rockstar-játékokat is.

Innen tudod letölteni

Ha most letöltöd az új Rockstar Games Launchert, akkor ingyen megkapod mellé a játékot. Akinek ez valamiért az elmúlt röpke másfél évtizedben még kimaradt, csapjon le az ajánlatra, mert csak ideiglenes (azt nem árulták el, hogy meddig tart), és valóban egy igazi klasszikusról van szó. Még ha mai szemmel már megmosolyogtató is. 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva