Hearthstone

A Shaman és a Hunter népszerűsége tovább nőtt, a Priest jókorát esett – így alakult a heti meta

metabro - 5 éve

Megérkezett az újabb VS jelentés.

Megérkezett a VS meta jelentése, mely immáron a harmadik a nerfek óta. Lássuk hogy alakultak a dolgok! 

A legnépszerűbb paklik

Majdnem egy százalékkal többen pörgetik a Shamant, mint az előző héten: viszont érdekes módon a Murloc verziónak köszönheti a növekedést, ugyanis a Quest variánst picit kevesebben tolják. A Hunter is nőtt: itt a Quest pakli lett relevánsabb, a 3. legnépszerűbb Class pedig a Priest, melyet majdnem 2 százalékkal kevesebben játszanak.  

A legjobb paklik

Minimális változást tapasztalhatunk az előző héthez képest: egyrészt a Control Warriort megérintette a Discover nerf, így kihullott az elitből. A Combo Priest immáron nem a meta uralkodója: a Highlander Hunter győzelmi rátája tovább növekedett, míg előbbié picit visszaesett, így helycsere történt. A másik két pakli ugyanez volt a múlt héten is, igaz a Murloc Paladin bő fél százalékkal ritkábban nyer. 

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el! 

Matchupok

Látható, hogy elég kevés az igazán piros rublika a Highlander Huntert kivéve: a Murloc Paladint, illetve a Quest Paladint bírja a legkevésbé, mert azt a terülést, amire képes előbbi deck, nehezen tudja kontrollálni, utóbbinál pedig az asztalon maradó minionokkal gyűlik meg a baja. Ezt leszámítva viszont igencsak kevés a rossz matchup, nem véletlenül ez a legjobb deck most.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva