League of Legends

Jön a TFT Match History, a Riot bejelentette a Ranked Season végét

metabro - 5 éve

Kiderült, meddig szenvedhetünk a Solo rangunk javításával.

Hamarosan itt a világbajnokság, a mezei játékosoknak pedig ez azért fontos, mert többnyire a világesemény végén szokott lezáródni a rangsorolt szezon, vagyis addig van esélye mindenkinek a lehető legmagasabbra mászni a ranglétrán. Ami nemcsak azért fontos, mert elmondhatjuk, hogy sikerült a kitűzött cél, hanem azért is, mert a Riot Games a helyezésünk alapján borít be minket jutalmakkal. Töltőképernyő keret, ajándék skin, hozzá Chromák, minden ilyen jellegű jutalom attól függ, hogy hogyan tudtunk teljesíteni.

A Riot Games november 19-re tervezi a Ranked Season végét, ami még változhat, ha valami nagyon nem jön össze, de Riot Iamwalrus elmondása szerint más esetben nem terveznek változtatni a deadline-on.

A TFT játékosokat mindez biztosan nem hozza lázba, ám az valószínűleg igen, amivel MapleNectar szolgált. A Riot munkatársa a legutóbbi Ask Riot blogbejegyzésben bejelentette, a TFT Match History első iterációját már tesztelik a PBE-n, ami ha sikeresen teljesít, már a 9.19-es frissítéssel meg is érkezhet az éles szerverekre. Persze ez csak egy kezdetleges verzió lesz, amit idővel tovább csinosít majd a kiadó.

További érdekességről a hivatalos posztban olvashattok. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva