R6

Ezen a helyen több oldalról is elvághatod a támadók útját: Fortress setup ACOG sightos operátorokhoz

metabro - 5 éve

Ugyan nincs rankedben most, de ezt a helyet fontos megjegyezni.

Rainbow Six Siege tippjeink újabb fejezet következik, mely középpontjában az Operation Wind Bastionnal a játékba került pálya, a Fortress áll. A marokkói map jellegzetessége, hogy rengeteg szűk, hosszú folyosó fűzi össze a helyiségeket, melyek érhető okokból elsősorban az ACOG sighttal rendelkező operátoroknak kedveznek.

Képtalálat a következőre: „fortress rainbow six siege”

A választott site a Commander's office/Bedroom a második emeleten (az egyik legnépszerűbb helyszín a pályán), azon belül pedig a következő lépcső az, ahol a Get_Flanked javasolja, hogy verjünk sátrat:

Ami miatt érdemes Docot választani az 2 dolog: egyrészt rendelkezik Barbed Wire-rel, amit érdemes a lépcső aljára rakni, hogy a zaj figyelmeztessen arra, ha épp flankelni készül az ellenfél, másrészt ahogy a videóban is láthatjátok, azért jó párszor megsérülhetünk, ilyenkor jól jön az öngyógyítás.

Ennyi az egész: bal oldalon a tető felől elég sokszor szoktak jönni a támadók, látható, hogy onnan szerzi a legtöbb killt a youtuber – nem baj, ha tudják a pozíciónkat, mert elég erős, nem annyira egyszerű körbejátszani (persze nem lehetetlen, szóval ha látjuk, hogy ezt teszik, akkor váltsunk).

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva