League of Legends

Így néz ki a Riot Games következő három hónapja – A kiadó vázolta az előszezon terveket

metabro - 5 éve

Lesz itt születésnap és komoly előszezon tartalom tesztelés is.

A Riot Games bejelentette, október 10-től minden energiájukat az előszezon előkészítésébe fogják ölni. Akkor már nagyban folyni fog a világbajnokság, így nem lesz más dolguk, mint elegyengetni az utána következő ciklusokat.

Október 15-én érkezik a jubileumi Riot Pls livestream, aminek keretein belül felvázolják, hogy milyen változtatásokra lehet számítani, valamint megünneplik a League of Legends 10. születésnapját. Itt reméljük valami komoly tartalomesőről fog beszámolni a kiadó.

Akik lemaradnának erről a bejelentésről, természetesen a Riot Games később írásba is fogja foglalni mindazt, amit a stream során elmondtak és felvázoltak mind az előszezonról, mind pedig az általános változtatásokról.

Az első PBE-s előszezon hullámot október végére tervezik a fejlesztők, jelenleg október 22. a kitűzött cél, de persze ez még változhat a jövőben. Az ekkor érkező újdonságok szokatlanul hosszú ideig, körülbelül egy hónapig lesznek tesztelés alatt, s csak utána érkeznek majd meg az éles szerverre, az előszezon startjakor. Addig a játékos visszajelzések alapján van esély a módosításokra, finomhangolásokra.

Az előszezon novemberben érkezik majd meg az éles szerverekre, előre láthatóan 19-én, a 9.23-as frissítéssel.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva