Fifa

Brutális Lewandowski lappal startol a FIFA 20 – A lengyelt választották az első hónap legjobbjának

metabro - 5 éve

Masszív start, az biztos!

A nyár végén már szinte semmi sem tudta felpezsdíteni a FIFA játékosokat, minden új lap valamivel gyengébb volt a TOTS játékosoknál, a piac bedőlt, s azok, akik egész évben kitartóan teljesítettek, rövid pihenőre vonultak. Most viszont újraindult minden, a TOTW keretek komoly értékkel bírnak, valamint a kiemelt, speciális lapokért is lesz aki el fogja adni a fél máját.

Ilyen speciális lappal gazdagodik Lewandowski már a játék elején, a lengyel csatárt választották ugyanis a Bundesliga 19/20-as idényének legjobbjának az első hónapban. Ami azt jelenti, hogy az eredetileg 89-es lappal rendelkező játékos máris egy POTM frissítést kap. Az új, piros hátterű lap valószínűsíthetően SBC-ből szerezhető majd meg, szeptember 27-től.

Rakétákat ugyan nem kapott a lábára, sokaknak a 78-as Pace (gyorsaság) elrettentő lehet, ám mindezt 89-es Shootinggal (lövés), 86-os Dribblinggel (labdavezetés), valamint 83-as Physicallal (fizikum) ellensúlyozta az EA Sports. A lap így egy impozáns, 90-es összértéket kapott, amivel Lewa máris ott van az elit csoportban. Ha így folytatja, az év végi TOTS lapja félelmetes lehet majd.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva