League of Legends

Folytatódik a Marvel és a Riot Games közös munkája – 2020-ban is érkeznek hivatalos képregények

metabro - 5 éve

Szerencsére nincs megállás!

Ugyan a kollaboráció bejelentése sokkal nagyobbat ütött, mint később a képregények fogadtatása, azt kell, hogy mondjuk, a hivatalos League of Legends képregények sikeresek. Azt a kiadó is tudja, hogy egy szubkultúra felé nyitottak, ám nagyon úgy fest, hogy ez a moderáltan kisebb halmaz tényleg szereti Runeterra történeteit.

A Marvel kollaboráció első "gyermeke" Ashe rövid eredettörténete volt, amit a még most is folyó Lux sztori követett. Odin ‘WAAARGHbobo’ Shafer, aki eddig mindkét széria megalkotásában részt vett, elárulta, hogy 2020-ban sem szeretne lassítani a Riot Games, a rajongók további karakterközpontú történetekre számíthatnak jövőre. Ugyan a képregényíró elmondása szerint már nem tagja a csapatnak, annyit azért elárult, hogy jelenlegi értesülései szerint három új történettel fog bővülni Runeterra képregényes világa. 

WAAARGHbobo többek között azért sem része már a nagy tervezgetéseknek, mert az egyik vezető írója lesz a jövő évben érkező Zed sztorinak. Leegyszerűsítve annyit elárult az író, hogy Zed egy másik Ioniai bérgyilkost fog üldözni a több részes sorozatban.

Addig is, itt egy összefoglaló arról, hogy az év elején mit vállalt a Riot Games 2019-re:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva