Gaming

7147 trófea Skeleton Barrel-Mega Knght paklival? Neki sikerült!

metabro - 5 éve

Alul értékelt lap következik.

Unod a jelenlegi paklid, vagy csak nem teljesít elég jól? Akkor Ash Youtube csatornáját neked találták ki: számos érdekes és erős paklit oszt meg a nagyérdeművel, mindezt gameplay mellett, hogy tanulni is lehessen belőle.

Most egy olyan játékos paklija jön, aki 7147 trófeáig jutott olyan paklit használva, melyben benne van a Skeleton Barrel, mely a játék kevésbé erősnek vélt lapjai közé tartozik. Ez a lista:

Láthatjátok, hogy a Mega Knightot kivéve egy piszok olcsó átlagkültségű pakliról van szó – igaz, ez a tényleges költségre már nem teljesen igaz, ugyanis noha 5 common alkotja, de mellé 3 legendary is. A terv egyszerű: a Skele Barrelt nagyjából mindig letehetjük a hídhoz, jobb esetben kicsal egy Logot az ellenféltől, ekkor pedig a többi swarm egységünknek több esélye lesz rohamozni.

A Mega Knightot csakis védekezésre használjuk, üresben sose: 7-es költsége miatt piszok drága, és amúgy is szeretnénk az ugrás értékét kinyerni belőle. A másik fő defenzív egységünk az Inferno Dragon, mely a tankokkal bánik el – ezen kívül a többi lap adja magát. Érdekesség, hogy csak egy varázslat van bent (Giant Snowball), de a Miner is elég jó finisher, ha nem kapja meg mástól az aggrót, így ez nem akkora probléma. 

A teljes videót alább nézhetitek meg:

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva