Gaming

Az egyik legjobb közösségi ötlet 2v2-re: instant tanács a csapattársnak lapkijátszáskor

metabro - 5 éve

Ping rendszer? Jöhetne!

A 2v2 játékmód a Clash Royale szerves része, azonban hajlamosak vagyunk elfejtkezni erről – a gond, hogy nem csak mi, de a kiadó is. Nagyon régen érkezett már bármiféle változtatás a módhoz (legutóbb az, hogy láthatjuk a társunk lapjait), pedig rengetegféleképp lehetne változtatni és élvezetesebbé tenni a 2v2-t. 

Most az egyik, ha nem a legjobb közösségi ötletet mutatjuk be nektek, amit valószínű igencsak egyszerű lenne megvalósítani, tehát realitása lenne: ez a játékon belüli pingelés.

Post image

Ez annyit tesz, amit a képen is láthatunk: rábökhetünk ujjunkkal társunk valamelyik lapjára (pirosan), aki jelzést kap (sárgán) erről, ami ugyebár annyit jelent, hogy biztatjuk a kártya kijátszására. 

Hogy miért lenne ez szerencsés?

Nos valószínű rengetegen tapasztaltátok már azt a szitut, hogy mindkettőtöknél van például valami swarm elleni kártya (Zap és Log mondjuk), melyek közül valamelyiket el kéne nyomni a közeledő Goblin Gangre. Mi a teendő? Nos leginkább imádkozás, hogy csak egyikőtök tolja el a varázslatot, mert ha mindketten, akkor az nem csak 2 elixír veszteséget jelent, hanem sokszor azt is, hogy a következő ilyen támadásra (ha az 1-2 lapon belül történik) nincs effektív válasz. Könnyű lenne megvalósítani, reméljük a Supercell is felfigyel a posztra

Végezetül egy kis mókával zárjuk cikkünket: a Supercelles Seth emote-jait alkotta meg az egyik rajongó:

Post image

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva