League of Legends

Jövőre változik a Prestige rendszer – Csak idén még 5 új Prestige skinre lehet számítani

metabro - 5 éve

Változtatnak a Prestige rendszeren, ám nem lesznek olcsóbbak a tartalmak.

A közösségi visszajelzésekre alapozva, a Riot Games jövőre változtat a Prestige Skinek rendszerén. Összességében maradnak az esemény exkluzív Prestige kinézetek, ám annyiban változik mindez a jelenlegi helyzethez képest, hogy minden szezon végén, a világbajnokság során elérhető lesz az összes speciális skin a Prestige Store-ban, egészen a következő szezonig. Vagyis ha valakinek megtetszik egy Prestige kinézet a szezon elején, de nincs elég pénze, vagy Prestige pontja a feloldásához, nem kell csüggednie, egy teljes szezonja van összekotorni rá a megfelelő valutát. s a Worlds során feloldhatja magának.

Viszont ez a rendszer csak 2020-ban kerül bevezetésre, addig pedig marad a versenyfutás az idővel. Legalábbis az esemény exkluzív Prestige kiadások esetében, elvégre kaptunk már a kiadótól egy-két olyan kiemelt skint is, ami folyamatosan elérhető 100 Prestige pontért.

A Riot Games továbbá azt is bejelentette, csak idén még további 5 Prestige skinre lehet számítani, Qiyana, Lee Sin, Thresh, Miss Fortune és a már bejelentett Riven kap a hátralevő pár hónap során aranyozott kiadást. Mint kiderült, Lee Sin és Qiyana Prestige skinje esemény exkluzív lesz, Miss Fortune és Thresh pedig Prestige Store kiadást kap.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva