PUBG

Ez az update sem lett hibamentes – A játékosok kiakadtak

metabro - 5 éve

Megérkezett a 4.3-as update, de a játékosok szerint még várhattak volna vele.

Megérkezett a 4.3-as update, de a játékosok szerint még várhattak volna vele.

Az utóbbi időben egyre kevesebb hibát követett el a PUBG Corp. az update-eket illetően, most viszont ismét visszatértek a régi ösvényre, ugyanis a frissítést követően azonnal kiömlött a panaszláda. Természetesen ezúttal sem ok nélkül panaszkodnak a játékosok, ugyanis azok a funkciók, amelyekkel korábban nem volt probléma, most nem épp úgy működnek, ahogyan az elvárható lenne. Ezúttal is összegyűjtöttük a legaggasztóbb panaszokat, íme a lista:

Lefagy a játék minden egyes kör után

Pörög a PUBG, vége a körnek, kis szerencsével pedig a csirke vacsi is meglett, viszont a kör végén nem a főmenübe dob vissza a játék, hanem mindenféle hibaüzenet nélkül lefagy és az asztalon találod magad. Nem túl kellemes, ráadásul rengetegen panaszkodnak miatta, de a jó hír, hogy a fejlesztőkhöz is eljutott már a hír.

Laggol a menü

Sajnos a menüvel is sikerült elbánni, ugyanis a megszokott sebesség helyett akadozva működik a kurzor és az egyes elemek is jóval lassabban töltenek be. Nem túl kellemes.

Folyamatos fagyások

"Húsz percen belül kétszer fagytam ki" – nyilatkozott egy játékos. Sajnos úgy tűnik, hogy egyesek nem csak a kör végén fagynak ki, hanem bizony meccs közben is.

Farka van az oroszlánnak, de rossz helyen

Az új Lion suit kinézet elég ütősen néz ki, viszont a dizájnerek valamit elszúrtak és az oroszlán farka véletlenül előre került. Ez esetben a PUBG Corp. gyorsan reagált, kikapcsolták az öltözet megvásárlási lehetőségét.

Egyelőre ennyi hibát tártak fel a játékosok, viszont az update megjelenése óta nem sokkal több, mint 1 óra telt el, így könnyen lehet, hogy a későbbiekben további hibára is fény derül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva