Fortnite

“Ilyen állat márpedig nincs!” – Megérkezett a Dreamy Days szett a Fortnite-ba

metabro - 5 éve

Elég vad modellel rukkolt elő az Epic Games.

Egyértelmű, a közösség nagy része imád aludni. Ugyan nem tesszük túl sűrűn a sok játék miatt, de talán pont ettől szeretjük annyira! Mindezt érzi és látja is az Epic Games, ugyanis újonnan egy teljes szettet készített az álmaink és a finom puha ágyunk alapján.

Az új Dreamy Days szettbe 4 új tartalom fért bele, egy Wrap, egy Glider, egy Pickaxe, valamint egy Outfit. S mivel valamilyen szinten szólás szabadság van, el kell, hogy mondjam, ennél rusnyább karakter skint a Fortnite megléte során még nem láttam! Biztosan lesz, akinek ez a nyakatekert koncepció bejön, az Ő örömüknek nagyon tudok én is örülni, viszont a saját értékrendem szerint nem nagyon tudom hova tenni, hogy egy csodálkozó csillaggal és egy halom ágyneművel vonuljak harcba.

Slumber, mert hogy így hívják az Outfitet, egy exkluzív stílussal érkezett, így 1500 V-Buckért technikailag két új skint vásárolunk meg. 

Akiket mindez nem izgat annyira fel, az még mindig rárobbanhat az Oktoberfest csomagra, ami hosszú idő után végre visszatért az Item Shopba. Heidi és Ludwig duójához  hozzá lehet csapni az Oktoberfeast Glidert, vagy az Axcordion Pickaxe-et.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva