Gaming

Már azt is tudjuk mikor érkezik a “The Last of Us Part II”! – Az új trailer is lenyűgöző lett

metabro - 5 éve

Ezt most nagyon odatette a Sony!

Amióta bejelentették a "The Last of Us" folytatását, minden évben a legjobban várt címek között táborozik a Part II. Ha az első pletykák szerint érkezik a játék, akkor már egy éve biztosan nyüstölhetnénk Ellie és Joel legújabb kalandjait, de hát tudjuk hogyan működik a videojáték piac, sajnos sűrűn megesik, hogy a nagyszabású projektek csúsznak.

Félreértés ne essék, ez a legtöbb esetben nem baj, frusztráló ugyan a rajongóknak, de legbelül ők is tudják, hogy az idő csak jót tesz a játékoknak. A Naughty Dog szerencsére a megfontolt, bölcs utat választotta, így még csak most érkezett meg az első komolyabb bejelentése a The Last of Us Part II-val kapcsolatban. Mondjuk ennél nagyobb infóra nem is volt szükségünk, a Sony ugyanis, karöltve a fejlesztőkkel bejelentette, az új rész 2020. február 21-én érkezik meg a boltok polcaira!

A State of Play-en ráadásul még egy impozáns 3 perces bemutatót is kaptak az érdeklődők, amiben bebizonyosodott az előző mondókám üzenete, az idő tényleg jót tett a szériának. Már az első rész sem volt csúnya, a PlayStation 3-as időszak zászlóhordozója volt, ám az új bemutató még erre is rá tudott tenni egy lapáttal. Az animáció félelmetesen valósághű, s a játékmenetből kiragadott jelenetek minősége is mozivászonért könyörög. Akiről eddig nem tudtunk sokat, az az első rész egyik főszereplője, Joel, aki úgy fest, hogy a rajongók legnagyobb örömére, a második részben is tiszteletét teszi.

Egy biztos, brutális lesz a Sony jövő éve, a The Last of Us Part II mellett a Final Fantasy VII: Remake is a Q1, Q2 környékén érkezik, ilyen rezümé mellett a többi kiadónak rendesen fel kell kötnie a gatyát!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva