PUBG

Tényleg olyan jó fegyver a DBS? Megéri felvenni?

metabro - 5 éve

Az új DBS megérkezett, de érdemes felvenni egyáltalán?

Az új DBS megérkezett, de érdemes felvenni egyáltalán?

A PUBG Corp. a 4.3-as frissítésben alaposan helyrerázta a shotgunokat. Persze még most sem minden tökéletes, de azért jó látni, hogy foglalkoznak ezzel a régóta elhanyagolt fegyvertípussal is. Ennek köszönhetjük az új fegyvert, a DBS személyében, ami eléggé megosztja a játékosokat, ugyanis kizárólag a dropban található meg az újdonság, viszont – érthető okokból – a legtöbben eleve nem használnak shotgunokat. Ez könnyen lehet, hogy a 4.3-as update után majd megváltozik.  WackyJacky próbára is tette az új DBS-t, az érzéseink pedig felemásak az eredményeket látva.

Az eredeti leírás szerint 100 méteres hatótávig használható az új fegyver, viszont a tesztből egyértelműen kiderült, hogy szinte teljesen haszontalan ezen a távon, embert legalábbis biztosan nem fogunk ölni vele. 50 méteren már javul a helyzet, ugyanis 5-6 repeszt kell lvl2-es szettben álló ellenfeleinkbe röpíteni. A foga fehérjét viszont 25 méteren belül mutatja meg a DBS, ahol már csupán 2-szer kell eltalálnunk lvl2-es szettben lévő ellenfeleinket, közvetlen közelre pedig mindössze elég egyszer eltalálni a célpontot. 

Ezek után mindenki eldöntheti, hogy felveszi-e a DBS-t, nekem egyelőre felemásak az érzéseim a fegyverrel kapcsolatban. Talán lehetne még rajta kicsit erősíteni, ha már a dropba rakták, de szinte biztos, hogy hozzányúlnak majd az elkövetkező pár hétben.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva