Tech

Hihetetlen könnyű lett a Cooler Master legújabb egere

metabro - 5 éve

A Cooler Master bemutatja a legújabb gaming egerét, az MM710-et. Az MM710 a Cooler Master legkönnyebb egere, mindössze 53g.

A Cooler Master bemutatja a legújabb gaming egerét, az MM710-et. Az MM710 a Cooler Master legkönnyebb egere, mindössze 53g.

/Hivatalos sajtóközlemény/

A pehelykönnyű MM710 gyorsabb mozgást tesz lehetővé a játék folyamán, lecsökkentve a csukló fáradtságát és esetleges fájdalmát. A perforált, méhsejt kivágású burkolat segítségével, kábel nélkül kevesebbet nyom mint 53g, amely a kiváló szenzor segítségével a kategóriájában a legjobb egérré teszi. A drasztikusan csökkentett tömeg és a többi prémium tulajdonság felerősíti a játékosélményt.

A könnyített, fonott kábel alacsony interferenciával rendelkezik, ilyen PTFE talpakat pedig legtöbbször csak utólag módosított egereken találhatunk. A belső alaplap por és cseppálló, így növeli az élettartamot. Az MM710-et a többi elem teszi teljessé. Ilyenek a 16000 DPI Pixart optikai érzékelő, az Omron kapcsolók, és a szimmetrikus, kényelmes kialakítás.

“Az MM710-et az a népszerű kívénség hívta életre, amely igényt támaszott egy pehelykönnyű, minden tulajdonsággal ellátott, prémium minőségű gaming egérre. Olyan terméket akartunk létrehozni, amelyet jó érzés használni, attól függetlenül, hogy milyen fogást használ valaki, anélkül, hogy feláldoznánk bármit is a szükséges összetevőkből és a tartósságból.” – mondta el Bryant Nguyen, Periféria Üzletág Vezető. 

Habkönnyű méhsejt kialakítás

Az egér a méhsejt formájú perforált burkolatnak köszönhetően alacsony tömeggel rendelkezik, amely nem több mint 53g. Az egér belő részei is úgy vannak kialakítva, hogy minél ellenállóbbak legyenek, csökkentve az egér oldalán a hajlás mértékét is. A tartós Ultraweave kábel csökkenti a kábel húzás mértékét oldalra csúsztatáskor. Ennek a két tulajdonságnak a kombinálásával gyorsabb mozgás érhető el, valamint elkerülhető a kifáradás és hosszabb ideig lehet folytatni a játékot.

Jobb kezelhetőségre és precizitásra optimalizált a Pixart 3389-es szenzor segítségével, amely egészen 16000 DPI-ig állítható. Az egér beállítások teljesen személyre szabhatók a szoftver segítségével, amelyek között megtalálható az érzékenység, gomb válaszidő, felület beállítás, lift off distance, mintavételezési frekvencia és sok egyéb. Az egér jobb és bal gombjai OMRON kapcsolókkal szerelt, amelyek 20 millió kattintásra vannak hitelesítve.

Az MM710 előre felszerelt, továbbfejlesztett talpakkal érkezik, amelyek jobb használhatóságot tesznek lehetővé mint a hagyományos talpak.. A 95%-os tisztaságú PFTE kis tapadású, ezáltal egyenletes siklást biztosít, amely növelheti a játékok közbeni teljesítményt. 
 

Szimmetrikus Alak, Jobbkezesekre Optimalizálva

Két oldalsó gomb, amelyek könnyen elérhetőek és kényelmesen használhatók, segítik hogy a szimmetrikus kialakítással együtt minden fogástípus esetén jól használható legyen. Az MM710 alakját az széles körben elismert MasterMouse S-től örökölte, egy kis emeléssel a tetején, amely így extra támogatást nyújt a tenyérnek. Megfelelő méretű ahhoz, hogy ujjbegy fogással és tenyér fogással is egyaránt kimagasló kényelmet és használhatóságot biztosítson.

Az MM710 október elejétől lesz elérhető Európában, 16 900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva