R6

Rotáció elvágás, könyvespolcos kamera és plant deny – Jöjjön 3 trükk Borderre!

metabro - 5 éve

PL tippek következnek.

R6 tippjeink ismételten folytatódnak: Coconut Brah 15 Pro League-ben látott trükköt szedett össze és elemzett ki videóban, mely első adagját nézzük meg ma. A helyszín Border, mely ugyebár a ranked rotáció része, tehát érdemes figyelni! 

Plant deny

Ha az ellenfél a Customs Inspection teremben akar plantelni, akkor a Main Lobbyból lehetőségünk van ezt megakadályozni – igaz, ACOG mentes operátorral nehezebb ezt az apró szöget eltalálni, de nem lehetetlen, ahogy a videóban is látható. 

Rotáció elvágás

Ehhez már komolyabb setup kell, így a videó megnézése mindenképp ajánlatos: a lényeg, hogy egy pajzs (no meg pár reinforcement) segítségével elég jól lefedhetjük ezt a folyosót, anélkül, hogy a képen jobbra látható teremből kilőnének – nekünk viszont elég jó lehetőségünk van pásztázni akár a pajzs réseit használva. 

Kamera

Végezetül zárjuk a mai adagot szokásosan egy kamera elhelyezéssel, mert a Valkyrie mainek mindig tudják bővíteni tudástárukat. Ezúttal az emeleten lévő Security Room könyvespolcának legalsó fiókjára dobjuk a kamerát. Aki a Security faltól az Armory-ba tart le szöget, az innentől láthatóvá válik, és a West Balcony egyes részei is láthatóak (függően attól, hogy melyik ablakok és falak lettek megnyitva). 

Íme a teljes videó:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva