Gaming

A Respawn lehet az Electronic Arts megmentője – Brutális lett a Star Wars Jedi: Fallen Order új előzetese

metabro - 5 éve

Csorog a nyálunk az új Star Wars trailer láttán!

Az Electronic Arts-nak, röviden EA, maradjunk annyiban, hogy nincsen túl jó híre a játékosok között. A kiadó híres a félkész, bugokkal teli játékairól, valamint az évente, már megszokásból érkező sportjátékairól. Utóbbiak közösségei is (pl. FIFA) folyamatosan elégedetlenkednek a hibás játékmenet és a pénzhajhász mikrotranzakciók miatt.

Sajnos az EA ernyője alatt történt, hogy a játékosok fellázadtak a mikrotranzakciós rendszer ellen, s éppen egy Star Wars játék, a legújabb Battlefron II kapcsán történt mindez. Azóta sikerült javítani a helyzetet, de ehhez kellett a bojkott, biztosan megérezte az éves bevétel a hatalmas blamát. Azóta például Guiness rekord is született az esetből, nem volt még olyan bejegyzés az interneten, amit annyian leszavaztak volna, mint az EA bejegyzését a Battlefront II mikrotranzakciói kapcsán.

Így várható volt, hogy a következő nagy címmel óvatosan fognak bánni a Star Wars univerzumból, s véleményünk szerint a fejlesztést a legjobb kezekbe adták. A novemberben érkező Star Wars Jedi: Fallen Order a Respawn Entertainment istállójából kerül majd a kezünkbe, ők azok, akik a semmiből megreformálták a Battle Royale piacot az Apex Legends-dzel.

Hivatalos, a játék csak és kizárólag szóló kampánnyal fog rendelkezni, s nem lesznek benne mikrotranzakciók! A mai világban mindkét információ ritkaságszámba megy, ugyanis kevesen vállalják már be azt, hogy kimaradjon egy csomagból a többjátékos mód lehetősége.

Kevesebb mint két hónap van már csak hátra a megjelenésig, a Respawn pedig összedobott egy ízléses és brutálisan látványos új előzetest, ami vázolja a játék történetszálát. Már nagyon várjuk a megjelenést, reméljük nem kell csalódnunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva