Fortnite

Ingyen Batman Bannerrel kompenzál az Epic Games

metabro - 5 éve

Újabb blama után, itt a kompenzáció!

Újból ki kellett küszöbölnie a csorbát a Fortnite kiadójának, ugyanis a legutóbbi Youtube akciójuk nem éppen úgy sült el, ahogy azt szerették volna.

Időről időre a Fortnite összeáll a Youtube-bal és egy közösen kialakított drop rendszeren keresztül jutalmazzák azokat, akik a kijelölt streamre becsatlakoznak. Ehhez össze kell hangolni a Youtube és az Epic Games felhasználónkat, s ha eleget, vagy a lehető legjobb pillanatban nézzük a közvetítést, ajándékban részesülünk.

Persze Muphy óta tudjuk, hogy ami megtörténhet, az meg is fog, tehát ez a csodálatos drop rendszer a legutóbbi esemény során úgy ahogy van, bemondta az unalmast. A játékosok várták, s csak várták az ajándék ikont, amit az Epic beígért, ám az sosem érkezett meg.

A v10.40-es frissítéssel pedig megérkezett a kompenzáció, MINDEN játékos megkapta a szóban forgó Batman ikont a cég bocsánatkérése jeléül. Mindamellett, hogy azok, akik meg se próbálták megszerezni az ikont, örülhetnek, viszont azok, akik az értékes idejükből áldoztak az ajándékért, véleményem szerint okkal húzzák a szájukat az olcsó megoldás láttán.

Reméljük a jövőben sikerül kijavítani a kapcsolódási problémákat és nem kerül az Epic ennyire kellemetlen helyzetbe.

  

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva