Fifa

Mostantól igazán érdekes a történet, megérkeztek a Ones to Watch kártyák a FIFA 20-ba

metabro - 5 éve

Megjöttek a legújabb átigazolások kiemelt lapjai.

A speciális lapok közül a személyes kedvenceim a Ones to Watch lapok. Van egy-kettő, ami az adott szezonban fabatkát sem fog érni, de mindig nagyon izgalmas figyelni, ahogy a lapok húsvér tulajdonosai hogyan teljesítenek hétről-hétre.

Az OTW lapok ugyanis minden egyes TOTW ciklussal frissülnek, már ha az adott játékos belekerült az aktuális szórásba. Vagyis ha birtoklunk egy ilyen fekete kártyát, potenciálisan megszereztük a játékos 19/20-as szezonjának összes Team of the Week kiadását. Épp ezért a játék elején nagyon jól tudnak jönni a kiemelt lapok, a piacon meglehetősen borsos áron szoktak elkelni. Az EA Sports a nyár legnagyobb igazolásait szokta kitüntetni Ones to Watch lappal, s hát az idei év is hozott érdekes újrakezdőket. Ott van például Hazard, vagy az Atletico Madrid kiváló új szerzeménye, Joao Felix, de az utolsó pillanatban Párizsba igazoló Icardi is kapott fekete lapot.

A Ones to Watch lapok szeptember 27-től, vagyis a mai naptól érhetők el a csomagokban. Este 6 óra után lesz érdemes rárobbanni a kínálatra, akkor ugyanis már feltehetően mindenhol élesítették már az OTW lapokat!

A teljes Ones to Watch listáért látogassatok el a hivatalos weboldalra.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva