R6

Réseket betömő védekező operátor: ennek a koncepciónak helye lenne a játékban!

metabro - 5 éve

Hiánypótló ötletről van szó.

Szépen lassan közeledünk az Operation Ember Rise közepéhez, lassan jön is a halloweeni event – nem véletlen, hogy az első infók már napvilágot láttak:

Most egy operátor koncepcióval foglalkozunk, mely nyilván nem jön már idén (valószínű megvan már a következő szezon két operátora), de az alap ötlet nagyon jó, így örülnénk neki, ha a Ubisoft is felfigyelne erre a karakterre. Lássuk!

Post image

Blockade névre hallgató védőről van szó, akinek gadgetje a egy gránát eszköz, mely villámgyorsan befedi és megerősíti a struktúrákat – egészen konkrétan a széttört barikádokról, illetve a megnyitott falakról van szó. Hiánypótló eszköz lenne (főleg utóbbira, ugye barikádokat ha nem is gyorsan, de bárkivel visszarakhatunk, Castle segítségével pedig egy erősebb verziót is), nincs jelenleg megoldás arra, hogy a megsemmisített/megrongált falakat "befoltozzuk". 

A gadget talán balanszos, a loadout kevésbé: az M4 egyértelműen túlzás egy védőn, ha azt a részt levesszük, akkor a Mossberg 500 SHotgun-FN P90 rendben van elsődleges fegyvernek, míg az M1911 és Colt Python pisztoly is teljesen jó másodlagosnak. Eszköz terén is rendben van a védő: az Impact Grenade nyilván hasznosabb lesz az esetek túlnyomó többségében, azonban a lerakható pajzs is abszolút vállalható a buff óta. 

Ha pedig egy drón tippre vágysz, akkor nézd meg ezt a cikket! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva