Fortnite

A közösségi szavazásnak köszönhetően megérkezett Ragsy az Item Shopba

metabro - 5 éve

Lassan már nincs olyan téma, amibe ne érkezett volna macis skin.

A Fortnite egyik legújabb játékeleme az Item Shop tartalmainak közösségi szavazása. A kiadó szeretné, hogy a lehető legjobb kínálattal szolgáljanak a játékosoknak, ezért kitalálták, hogy időközönként a játékosok dönthetnek a boltba érkező skinekről. Ilyenkor kapunk egy listát, amiből kiválaszthatjuk, hogy melyek azok a tartalmak, amelyek visszakerüljenek a Shop polcaira, vagy éppen "idő előtt" debütáljanak.

Most utóbbira került sor, a lehetőségek között felbukkant Ragsy, a Cuddle Team Leader zombiváltozata, amire persze egyből rárepült a közösség, mintha muszáj lenne. Persze itt a döntés most nem volt egyszerű, ugyanis Ragsy mellett a másik két skin is teljesen új volt, így valószínűleg most csak az érkezési sorrendről dönthettünk, napokon belül a másik kettő is megjelenik majd az Item Shopban.

Az 1500 V-Buckért feloldható Outfit mellé érkezett egy új Dual Pickaxe is, amit Snack Attackers néven 800 V-Buckért találtok meg a boltban. Akinek bőven van mit elkölteni, az nyugodtan vessen egy pillantást Supersonicra, az aktuálisan elérhető Legendary Outfitre. 2000 V-Buckért egy skint, Back Blinget és négyféle stílust kapunk. Ha valami, akkor ez igazán megéri!

Továbbá még elérhető a P-1000 kihíváscsomag is az In-Game Store-ban:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva