Fortnite

Kiakadtak a konzol játékosok az új Matchmaking rendszer miatt

metabro - 5 éve

Ez a húzás rendesen visszasült.

Eredetileg mindenki megörült, amikor az Epic Games bejelentette, jönnek a képességalapú mérkőzések a normál játékmódokba is. A Skill-Based Matchmaking lehetővé teszi mindenki számára, hogy olyan ellenfeleket kapjon a meccsébe, akik statisztikailag egy szinten van velük. Ez ha minden igaz megdobná a játékélményt, valamint lehetővé teszi a fejlődést. Minél jobban teljesítünk, annál jobbak ellen mérethetjük meg magunkat, egész jól hangzik!

Igen ám, de kiderült, hogy az Epic Games nem volt annyira lelkes a tervezőasztal mögött, mint azt sokan gondolták, így a végeredmény nem lett túl lenyűgöző. A konzol játékosokat ugyanis könnyedén összedobta a játék a PC játékosokkal, ami a közösségnek egyáltalán nem tetszett.

A legfőbb okok, amik miatt kritizálták az Epic döntését, az az FPS különbség volt, ami a közösség véleménye szerint túlságosan nagy előnyt jelent a PC-s játékosoknak.

Az új Skill-Based Matchmaking újítással eltűnt a játékból a platform alapú szűrés, így vicces, de még a mobil játékosoknak is van, hogy fel kell venniük a kesztyűt a számítógépen játszókkal. És ha már ez káoszba látszik torkollani, gondoljunk csak bele mi lesz akkor, amikor a 11. szezonban megjönnek a Botok…

    

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva