Apex Legends

Megváltozik a Legendary Backback és a Body Shield bónusza a harmadik szezonban

metabro - 5 éve

Az új szezonnal új mechanika is érkezik.

A harmadik szezon komoly változtatásokat fog hozni az Apex Legends játékmenetébe. A játékosoknak hozzá kell szokniuk egy új karakterhez, meg kell tanulniuk lőni egy teljesen új fegyverrel, ki kell ismerniük a Cargo Botok működését, ha be akarnak jutni a kincsekkel teli széfekbe, valamint nem elhanyagolható módon be kell barangolniuk egy teljesen új pályát is.

Ha mindez nem elég, a Respawn pár felszerelésen is változtat, többek között a Legendary ritkaságú táskán, valamint a testpáncélon is. Egyik passzív képessége átkerül a másikra, míg így a szabadon maradó helyre egy teljesen új mechanikával készül a kiadó.

A gyorsított gyógyítást eddig a táska birtokolta, ez a passzív a harmadik szezontól a testpáncél privilégiuma lesz. A táskának egy teljesen új képességet fejlesztett a Respawn csapata, a legújabb információk szerint a Revive helyzetben lesz elengedhetetlen a legendás hátizsák.

Az új táska lehetővé teszi majd számunkra, hogy felkapjuk az elesett társainkat a harc hevében, ugyanis ha azokon legendás hátizsák lesz, akkor élesztés után bónusz életerőt és pajzsot kapnak, vagyis egyből kivehetik a részüket a harcból.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mennyi HP-t és pajzsot fognak kapni a visszatérő játékosok, de annyit biztosan, hogy egy ilyen rizikós húzás, mint a harc közbeni élesztés, kifizetődő lehessen.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva