Apex Legends

Új eseménnyel készül a Respawn – Már a forrásfájlok között van a Shadowfall Apex Legends LTM

metabro - 5 éve

Érkezik az éjjeli pálya!

Berobbant az Apex Legends harmadik szezonja, s a játékosok már el is kezdték kiismerni az újdonságokat. Az új pálya első nekifutásra szokatlan, de igazán stílusos, jót tett a játékmenetnek a vérfrissítés. Az új karakter pont annyira különleges amennyire kell, szinte biztos, hogy alappillére lesz a kompetitív érának. A Battle Pass pedig minőségi tartalmakkal van telepakolva, így ezt a részét is sikerrel abszolvála a kiadó.

Így felszabadult a fejlesztőcsapat, s már teljes energiabefektetéssel dolgozhatnak a jövőben érkező elemekkel. Többek között az esemény exkluzív limitált játékmódokkal, vagyis röviden az LTM-ekkel. A forrásfájlokban már jele van egy egészen érdekes LTM-nek, amit The1MiningGuy kapart elő a harmadik szezon megérkezése után.

Egy exkluzív Halloween pályával készül a Respawn, amihez átalakítják a jó öreg Kings Canyont. A Shadowfall LTM-ben megtörténik az, amiért már hónapok óta lobbiznak a játékosok, végre éjjel indulhatunk harcba a győzelemért. Egy rövid klip már megtalálható a fájlok között, ezt RealApexLeaks-nek köszönhetően meg is tekinthetjük.

Már nagyon várjuk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva