Apex Legends

Lifeline kapja a következő Heirloomot az Apex Legends-ben – Várhatóan Halloweenkor!

metabro - 5 éve

Ezzel már három Heirloom is lesz a Respawn Battle Royale-jában.

Elstartolt az Apex Legends harmadik szezonja, ráadásul nem is akárhogyan, a Respawn szinte teljesen átalakította a játékot. A temérdek újdonság mellé egy teljesen új pályát is készítettek, ami rendesen átalakította a harcokat. Nagyvárosokban, s többemeletes épületekben küzdhetünk meg ellenfeleinkkel, valamint a nyílt színen is sokkal több természetes fedezéket találni a World's Edge pályán. Persze akik Kings Canyont szerették jobban, azok se búslakodjanak, mert a legújabb értesülések szerint a pálya még vissza fog térni, csak éppen egy kicsit másképp, mint arra emlékezhetünk.

Hamarosan itt a Halloween, amit persze az Apex Legends-ben is megünnepelhetünk majd. Lesznek limitált ideig elérhető tartalmak, de egy teljesen új játékmód is vár ránk. Ezt a módot pedig a Kings Canyon pályára tervezték, jön az éjjeli mód az Apexbe!

És ha már Halloweennál tartunk, a játékbeli esemény során újból esélye lesz a közösségnek hozzájutni egy Heirloom tárgyhoz, ezúttal nem más gazdagodik eggyel, mint a támogatók kedvence, Lifeline. A játék eleje óta ikonikus karaktere a játéknak a gyógyító hölgy, itt volt már az ideje, hogy Wraith és Bloodhound után ő is megkapja a neki járó törődést a Respawntól.

A stílusos dobverőt a limitált idejű esemény során keressétek a játékban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva