Hearthstone

A Shaman és a Hunter népszerűsége tovább nő, bővül a tier 1 – Így alakult a heti meta

metabro - 5 éve

Megérkezett az újabb VS jelentés.

Megérkezett a VS meta jelentése, mely egyértelműen mutatja, hogy rendesen beállt a meta – ha mesterségesen nem nyúl bele a Blizzard, akkor sokat nem is fog már változni az új kiegészítőig. Lássuk hogy alakultak a dolgok a héten! 

A legnépszerűbb paklik

A Hunter és a Shaman kettőse is játszottabb egy héttel ezelőtthöz képest, de csak kis mértékben változott ez. A Quest variáns továbbra is magasan a legnépszerűbb, őt követi a Highlander Hunter bő 9 százalékkal, majd egy újabb Quest koncepció, a Druid picit több, mint 8.5 százalékkal. Egy érdemi változás lépett fel a múlt heti verzióval szemben: a Rogue 1.1 százalékkal népszerűbbé vált, mely alapvetően a Quest Rogue-nak köszönhető, de picit az Aggro is feljött. 

A legjobb paklik

Egy hete még az egyik legszűkebb Tier 1-ről beszélhettünk, mely igazán most sem változott: az Aggro Warrior feljött ugyan 3. helyre, de továbbra is a Highlander Hunter (54.35%-os win rate, jobb mint egy hete!) és a Combo Priest (53.67%, bő fél százalékos javulás!) a két uralkodó pakli jelenleg rankeden. Érdekesség, hogy a Quest Rogue a játék egyik legrosszabb paklija, mégis jóval többen játszanak vele, mint egy hete – ebből is látszik, hogy az eredmény nem minden. 

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el! 

Matchupok

Ha már Quest Rogue: látható, hogy a győzelmi rátáját nagyban visszaszorítja a Quest Druid, mely nem mellesleg ugyebár ott van a legnépszerűbb paklik közt, azonban nem ez az egyetlen igencsak piros mező. A Highlander Hunter és a Quest hunter, valamint a Highlander Paladin és a Murloc Shaman sem barátja a paklinak. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva