Fifa

Sanchez vagy Mkhitaryan? – Reflektorfényben a két Seria A szélső

metabro - 5 éve

Egészen jó ajánlattal rukkolt elő a kiadó.

Most minden a Ones to Watch lapok körül forog az Ultimate Teamben. Még egy rövid ideig elérhetők a legújabb átigazolásokat középpontba helyező, egész szezonban fejlődő lapok. Bizony, az OTW kártyák azért értékesek, mert ha az adott játékos bekerül a TOTW keretbe, vagy MOTM lapot szerez, akkor ez a speciális kártya is az adott szintre fejlődik. S mivel még nagyon a játék elején vagyunk, nem tudjuk előre, hogy melyik lap lesz a legerősebb az összes közül, így mindegyiknek relatíve magas ára van még a piacon.

Ugyan Coint nem sajtolhatunk ki a legújabb SBC-ből, tekintve, hogy a díjazás Untradable kártyák formájában érkezik, de azért így sincs okunk szomorkodni, elvégre garantált OTW lap a jutalom. HA teljesítjük a kijelölt két kihívást, választhatunk, hogy Sanchez 82-es Inter lapjával, vagy Mkhitaryan rómás kártyájával kívánunk távozni.

Összességében a feladatok sem fognak minket totálisan leterhelni, aki eddig emberi időt foglalkozott a FIFA 20-szal és van piaci érzéke, annak nem lesz túl nagy gondja teljesíteni a két mérföldköveket. Az "OTW New Beginnings" kihívás teljesítésére még három napunk van!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva