Apex Legends

Hivatalos a Fight or Fright esemény – Tényleg jön az éjszakai Kings Canyon az Apex Legends-be

metabro - 5 éve

Megjött a bejelentés!

Egy biztos, tanult a korábbi hibáiból a kiadó, ugyanis az esemény során megyszerezhető Lifeline Heirloom a kritériumok teljesítése után ingyenesen lehet a miénk, valamint az esemény végén esélyt kapunk arra, hogy egyszerű pakkokból is megnyithassuk. Bloodhound esemény exkluzív Heirloomja rendesen lecsapta a biztosítékot a közösségnél, így örömmel látjuk, hogy a Respawn újratervezte a rendszert.

Október 25 és 28 között dupla tapasztalati pontot kaphatunk a Top 5 helyezésért, na meg külön a győzelemért! A Fight or Fright esemény során 24 új kozmetikai elem fog megérkezni a játékba, ezekből kell az összeset megszereznünk, ha szeretnénk magunknak megszerezni Lifeline különleges dobverőit. Fontos, hogy ha csak a Heirloom az, ami minket megmozgat az esemény során, akkor a pénzünket és a felhalmozott pontjainkat ne általános Apex Legends pakkokra költsük, ugyanis az esemény során még nem lesz esélyünk megnyitni azt. Amint letelik az event, csak utána adja meg nekünk erre a lehetőséget a Respawn.

Az esemény során ingyenesen elérhető kozmetikai elemekkel is szolgál a kiadó, néhány küldetés teljesítésével több kitűzőt, egy zenei csomagot, egy Octane skint, valamint három event exkluzív fegyver kinézetet is feloldhatunk magunknak.

Persze a legérdekesebb része a Fight or Frightnak a legújabb, limitált ideig elérhető pálya lesz, ami ugyan alapjaiban ismerős lesz, viszont komoly változásokat eszközöltek rajta a fejlesztők. Visszatér Kings Canyon, ám ezúttal éjjel! Minden menetben 35-en küzdenek majd egymás ellen. Már így önállóan is biztosan szórakoztató lenne a mód, de a Respawn még ennél is tovább fűszerezte a helyzetet. Ha meghalunk, a Shadow Squad részeként újjáéledünk, hogy revansot vehessünk azon, aki eltett minket láb alól. Mindez egészen addig megy, amíg 10 élő játékos nem marad, ekkor megjelenik egy gép, amit a maradék élő harcosnak el kell érnie, hogy sikeresen, élve hagyhassák el a rémisztő pályát. Ezt fogják majd megnehezíteni, vagy megakadályozni a Shadow Squad tagok…

A Fight or Fright esemény október 15-től november 5-ig lesz elérhető!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva