Apex Legends

Őrületes hibát fedeztek fel az Apex új pályáján – Könnyedén az aréna alá kerülhetünk

metabro - 5 éve

Ennek láttán biztosan nem lesz boldog a kiadó.

Mindenki nagyon várta az Apex Legends harmadik szezonját, ugyanis a Respawn egy teljesen új arénát készített a játékhoz. A történet szerint a versenyben résztvevő legendák egy új bolygóra vándorolnak, ahol folytatják azt, amiben a legjobbak, a végeláthatatlan harcot. World's Edge tele van hatalmas épületekkel és zsúfolt kisvárosokkal, ami megmondom őszintén igencsak jót tett a játékélménynek.

Az viszont nem, hogy még fel lehet fedezni kisebb nagyobb hibákat, a pálya alatt rohangálás például az utóbbi csoportba sorolandó.

Egy Reddit felhasználó, név szerint djff88, feltöltött az Apex Legends fórumára egy videót, amiben bemutatja a csapatával, hogy pontosan hol és hogyan lehet a pálya alá kerülni. Ez után azt is megmutatták, hogy könnyedén lehet manőverezni a körciklusok között, vagyis ennél egyszerűbb módja jelenleg nincs top 2-be jutni.

Remélhetőleg a Respawn is felfigyel a posztra és amint lehet, javítják a hibát. Ugyanis ha valakik nagyon komolyan veszik a Ranked módot, könnyedén felmászhatnak a ranglétrán a folytonos top 2 helyezéssel.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva