Fifa

Pénteken érkeznek meg az Icon Swapok a FIFA 20-ba

metabro - 5 éve

Végre elindul a legértékesebb Token Objective sorozat.

A FIFA 20 megjelenése előtt az EA Sports bejelentette, idén lesz esélyünk Icon kártyákat is Swapolni. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy kapunk majd egy feladatlistát, amit ha szépen elkezdünk teljesítgetni, minden mérföldkő után kapunk egy Swap Tokent. Ezeket a Tokeneket, vagyis magyarul zsetonokat, pedig később értékes lapokra cserélhetjük. Ilyesmi a tavalyi évben is volt már, viszont a FIFA 20-ban kapjuk meg először a lehetőséget arra, hogy Icon kártyákat is szerezzünk ezekből a kihívásokból.

Mivel az Icon kártyák a FIFA Ultimate Team egyik, ha nem a legértékesebb elemei, így ne számítsunk sétakocsikázásra, szinte biztos, hogy vért és verejtéket kell majd áldoznunk azért, hogy felhalmozhassuk magunknak a kellő mennyiségű zsetont.

Icon és Icon között is van ám különbség, így biztosak vagyunk abban, hogy nem egységes áron fognak megérkezni az ajánlatban felsorolt lapok, lesz olyan legendás játékos, akit olcsóbban kaparinthatunk meg, de olyan is, akiért több energiát kell majd mozgósítanunk.

Az Icon Swap Objective-ek október 11-én, vagyis most pénteken érkeznek meg a FIFA 20-ba!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva