Fifa

Traoré lehet az új meta?! – Megérkezett a negyedik Team of the Week keret

metabro - 5 éve

Örülhetnek a Seria A csapat építők, több supersub potenciál is az eheti hét csapatában.

A múlt heti Team of The Week viszonylag gyenge felhozatalt mutatott, mely egy két lapot kivéve, inkább a tradereknek jött jól a ratingek miatt. A válogatott szünet előtti utolsó bajnoki mérkőzéseken több sziporkázó meccsnek is szemtanúi lehettünk, és olyanok is betaláltak végre kapuba, akiknek az idén még nem sikerült. A 4. heti TOTW azért is fontos, mivel holnap érkeznek az idei első FUT Champs Rewardsok, melyekbe visszatérnek a Player Pickek és a TOTW csomagok.

Nelson Semedo (84): A Barcelona hétvégén átgázolt a Sevilla csapatán, miután 4:0-ra a katalánok nyertek. Semedo gólpassza nem csak boostot, de pozíció váltást is adott a játékosnak ezen a héten. Mondjuk ebből a szempontból egy jobb hátvédnek jobban örülhettek volna a rajongók, hisz baloldalon inkább Alex Sandro és Jordi Alba is játszatható. Szerintem többen maradnak az alap lapjánál.

Alejandro Gómez (86): Az olcsó ember Messije ezen a héten a Lecce kapuját vette be. Nagyon sok Seria A csapatban előforduló játékos, ha a kezdőbe nem is, de padra biztosan befér. High/medium workrate és 4 csillagos WF és SM. Élmény vele a játék.

Ciro Immobile (87): Nagyon sok helyen olvasom, hogy dicsérik az alap kártyáját is. A Bologna ellen duplázó olasz csatár mentett pontot a fővárosiaknak a hétvégén, így érdemelhette ki a hét csapatában való szereplést. A Seria A rajongók, egy erősebb változatával találkozhatnak, ahol már 89-es finishing értékkel rendelkezik.

Paulo Dybala (89): Az Inter elleni argentin tangó egyik főszereplője. Góljával vezetést szerzett a Juventus és ameddig pályán volt, végig aktív szerepet töltött be. A megnyert meccs eredménye a dobogó élére ugrás és egy InForm lap, amelyben ezúttal egy ST szerepben büszkélkedhet.

Adama Traoré (80): A City elleni hős, egy jobb hátvéd lappal büszkélkedhet. Az egyetlen probléma ezzel, hogy szélső közpályást nem tudunk belőle faragni, emellett viszont nagyon alacsonyak a defenzív értékei. Ha meccskezdés utáni felállásváltozásban feljebb tudjuk vinni, akkor akár még egy megállíthatatlan szélsőt is kreálhatunk belőle. Kíváncsian várom, hány embernél láthatom majd a hétvégén.

Számomra David Luiz hiánya az egyik legnagyobb meglepetés, akik viszont sok zsetont bukhatnak most, azok az OTW Hazard vásárlók, hisz debütáló gólja után sokan vártak egy IF lapot, de ezúttal ez elmaradt.

Ha esetleg nem tudnád, hogy milyen TOTW játékosra számíts a FUT ChampionsRewardokból itt egy kis segítség:

(A jutalmaknál kifejezetten a TOTW lapokra fókuszáltunk. Emellett más csomagokat, Weekend League kvalifikációs pontokat és zsetont is kapnak a játékosok)

  • Silver 3 és Silver 2: Egy darab Player Pick Pack, amely 2 darab Max 84-es értékű játékost tartalmaz.
  • Silver 1: 1 darab Player Pick Pack, amely 3 darab FUT Champs játékost tartalmaz.
  • Gold 3: 2 darab Player Pick Pack, amely 3 darab FUT Champs játékost tartalmaz.
  • Gold 2 és Gold 1: 2 darab Player Pick Pack, amely 4 darab FUT Champs játékost tartalmaz.
  • Elite 3 és Elite 2: 3 darab Player Pick Pack, amely 5 darab FUT Champs játékost tartalmaz, valamint egy Premium TOTW pack, ami 3 darab TOTW lapot rejt.
  • Elite1: 3 darab Player Pick Pack, amely 5 darab FUT Champs játékost tartalmaz, valamint két Premium TOTW pack, ami 3 darab TOTW lapot rejt.
  • Top 100-tól 51-ig: 4 darab Player Pick Pack, amely 5 darab FUT Champs játékost tartalmaz, valamint egy Ultimate TOTW pack, ami 11 darab TOTW lapot rejt.
  • Top 50: 5 darab Player Pick Pack, amely 5 darab FUT Champs játékost tartalmaz, valamint egy Ultimate TOTW pack, ami 11 darab TOTW lapot rejt.

A Player Pick Packból kiválaszthatjuk, hogy az adott mennyiségű játékos közül, melyiket szeretnénk a klubunkban tudni. A FUT Champions kártya a TOTW lapok klónja, de nem számít TOTW lapnak az SBC-ben, valamint Untradeable.

A 4. hét Team of The Week lapjai este 7 órától érhetők el a csomagokban. Ti kit szeretnétek bezsebelni?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva