Fifa

Új Flashback SBC-vel sokkol az EA Sports – Megérkezett Piszczek legújabb lapja

metabro - 5 éve

Brutálisan drága Bundesliga lap érkezett.

Piszczek, a lengyel jobbhátvéd 2010 óta erősíti a sárga-feketék keretét. Sok mindent megélt már a Dortmundban, éppen ezért volt is miből merítenie az EA Sportsnak, amikor úgy döntöttek, Lukasz megérdemel egy Flashback SBC kártyát.

Elnézve a statisztikáit, a játék jelenlegi stádiumában könnyen lehet, hogy sokak keretében megjelenik majd a szélső hátvéd (ha meg tudják fizetni, de erről később), ugyanis szinte minden megtalálható ezen a lapon, amire jelenleg egy védekező játékosnak szüksége van. Megbízható Pace, amihez szintén kiváló védekező stat és fizikum társul. Az már csak hab a tortán, hogy a támadásokba is kiválóan be tud segíteni a maga 83-as passzjátékával és szintén 83-as labdavezetésével.

A baj csak az, hogy jelenleg az EA a májunkat is elkéri ezért a lapért, két 85-ös összértékű csapatot is be kell daráljunk érte. Egyik a Bundesliga köré épül, a másik pedig egy TOTW lapot kér a 85-ös csapatba. Nem vagyunk benne biztosak, hogy egy átlagos játékos, aki igyekszik a lehető legkevesebb mikrotranzakcióra költött pénzzel játszani, könnyedén ki tudja majd venni az SBC-ből ezt a lapot. Sőt, megkockáztatom, hogy a nagyobb streamerek és piacgurukon kívül nem sok helyen fog feltűnni a lengyel.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva