Fifa

Döcögős start után világklasszis hajrá, Molnargabo kvalifikálta magát az első FUT Champions kupára

metabro - 5 éve

Biztosan lesz magyar játékos a bukaresti versenyen.

Nem kezdte túl jól a szombati játéknapot a DVSC profija, három mérkőzésből ugyanis csak egyetlen meccset tudott megnyerni, így 1-2-es aránnyal futhatott neki a másnapnak a frissen megkoronázott K&H e-Kupa bajnok. Másnap kötelező volt javítani a formán, ugyanis ebből a helyzetből könnyedén elszállhatott volna a kijutás lehetősége.

Azt nem tudjuk, hogy mit fogyasztott szombat este Gabó, de az biztos, hogy érdemes lesz csomagolnia belőle mikor elindul Bukarestbe, ugyanis a vasárnapi játéknapon hiba nélkül, világklasszis szinten teljesített. Zsinórban 7 párharcot nyert meg a magyar játékos, így megváltotta a jegyét a román fővárosban megrendezésre kerülő, első FIFA 20 FUT Champions kupára.

 

MEGCSINÁLTUK!!! ??? Rendkívül fárasztó és mozgalmas két napon vagyunk túl, de sikerrel zártuk a kvalifikációt és ott…

Posted by molnargabo on Sunday, October 13, 2019

A svájci körök végén 6-2-es állással lehetőséget kapott a magyar játékos arra, hogy az egyenes kieséses szakaszban, a legjobb 32 között teljesítsen. Nem volt egyszerű dolga, ugyanis Testotier 2-1-gyel kezdett ellene, vagyis a második játékban legalább 2-0-ás győzelmet kellett aratnia ahhoz, hogy gond nélkül továbbjusson. Ez egyébként össze is jött gabónak, így készülhetett a Son petit golio elleni mérkőzésre. Itt pont fordítva történt az eset, egy sima 2-0-ás győzelem után egy kellemetlen mérkőzésen 1-2 arányban kikapott, de jobb gólaránnyal ezt is sikerült behúznia végül.

Ezzel a meneteléssel biztosan kint lesz Bukarestben, az új szezon első FUT Champs kupáján, ami november 8-án fog elstartolni. Sok sikert kívánunk neki!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva