Apex Legends

Karnyújtásnyira az Apex Legends Fight or Fright eseménye – A hivatalos előzetes is megérkezett

metabro - 5 éve

Sikerült egy újabb minőségi videót összedobnia a Respawnnak.

Azt hinné az ember, hogy a "leakerek korában" már nem nagyon lehet újat mutatni egy online játék közösségének. A Respawnnak mégis sikerült, ugyanis megérkezett a legújabb játékbeli esemény, a Fight or Fright előzetese, amiben bizony be tudtak mutatni olyan kozmetikai elemeket, amiket az adatbányászok előre nem tudtak jelezni.

A videóban egy Wraith portál "vicceli" meg a harcosokat, akik így egy alternatív valóságban találják magukat. Kings Canyon struktúrájában olyan mint régen, csak éppen ebben az esetben sötét van, valamint olyan mintha egy horror filmbe csöppentünk volna.

Mindegyik karakter kapott egy rémisztő kinézetet, még Bloodhound is, akinek verziójáról nem hallottunk előre semmit. Ő egy halloweeni tököt kapott a feje helyére, de egy ilyen kaotikus környezetben még ez is könnyen elfogadhatónak tűnik.

Az esemény keretein belül érkezik majd dupla XP hétvége, esemény exkluzív bolt és egy teljesen új játékmód, a Shadowfall. Itt egy kicsit másképp kell túléljünk, eleinte minden játékos egymás ellen van, aztán egy idő után az elhullott karakterek zombikként térnek majd vissza, az utolsó néhány játékosnak pedig el kell jutnia egy repülőhöz, ami kimenekíti őket a rémálomból.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva