League of Legends

Megérkezett Annie-versary a PBE-re, pont olyan őrületes skin, mint amilyennek elképzeltük

metabro - 5 éve

Megérkezett a tesztszerverre is a várva várt Annie skin.

Az ünnepi Riot Pls adás során a kiadó bejelentette, a League of Legends-en belül is megünnepelhetjük a játék tizedik születésnapját. Ehhez nincs más dolgunk, mint október 18-tól (amerikai idő szerint 17-től) kezdve teljesíteni 10+1 ünnepi küldetést. A feladatok triviálisak, a jutalmak viszont lenyűgözőek. Ingyen karakter, egy halom Orange Essence, Legendary Skin, sőt még egy exkluzív Annie skin is az ajándékok listáját erősíti.

A poén az, hogy az új Annie-versary skin minden egyszerre, amit valaha akartunk a játéktól. Tibbears helyét átvette ugyanis ebben az esetben egy hatalmas, agyon gyúrt Teemo, akinek a jelenlététől biztosan mindenki össze fogja magát csinálni a Summoner's Riften. Már a "kistestvér" is rettenetesen idegesítő a mérgező gombáival, de bizony egy ilyen hegyomlástól még a legmasszívabb juggernautok megremegnek.

Az új Annie skin saját ikont és töltőképernyő keretet is kap majd, az ikon már megtekinthető a PBE-n, míg a keret kinézetére még várunk.

Annie-versary a szülinapi esemény 11. jutalma, így ha meg szeretnénk szerezni magunknak ezt a speciális kinézetet, teljesítenünk kell minden korábbi küldetést és be kell zsebelnünk az összes jutalmat értük.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva