Gaming

Egy német hirdetés buktathatta le a Diablo IV-et! – A BlizzConon jöhet a hivatalos bejelentés

metabro - 5 éve

A Diablo IV lehet az idei év egyik legnagyobb bejelentése.

Ha mindez igaz, akkor ez lehet az év egyik, ha nem a legnagyobb bejelentése. Hamarosan jön a BlizzCon, ahol a Blizzard végre bombát dobhat az akció-RPG piacra.

Erősen az emlékeinkbe égett a legutóbbi Diablo bejelentés, ami hatalmas botránnyal végződött. Mindenki a Diablo IV-et várta, erre jött a Blizzard és a közösség elé tárta az Eternals előzetesét, ami ráadásul mobil készülékekre jön majd idén. Mondanunk sem kell, hatalmas csalódás volt.

Ám most nagyon úgy fest, hogy tanult a hibájából a Blizzard és a legfrissebb pletykák szerint az idei BlizzConon végre bejelenthetik a híres széria legújabb epizódját. Minderre már kézzelfogható bizonyíték is akad, egy német lap ugyanis az "Art of Diablo" kötetet úgy hirdeti, hogy a könyvben minden megtalálható a Diablo 2, a 3, valamint a 4 világáról. Utóbbiról pedig hivatalosan még nem hallottunk…

A legszebb a történetben, hogy valószínűleg a régi motorosokat is meglepi majd a Blizzard egy Diablo 2 Remastereddel, amivel lehetséges, hogy nagyobb örömet fognak okozni a nagy akció-RPG fanoknak, mint a negyedik résszel.

Tűkön ülve várjuk a BlizzCont!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva