League of Legends

Idén jobban teljesítenek a játékosok, még él a remény a tökéletes Pick’Em-et illetően

metabro - 5 éve

Hamarosan indul a második kör!

Idén sem kicsi a tét, a Riot Games ismét bedobta a közösbe az ajánlatot, az, aki képes tökéletesen megjósolni a világbajnokság végkimenetelét és mérkőzéseit, annak azonnal elutalják a League of Legends összes Ultimate kinézetét.

Láttunk már őrületes éveket, ez a mostani a csoportkör végeredményét tekintve talán kivételnek számít. Ugyan a csapatok nem jutottak túl könnyen az egyenes kieséses szakaszba, bőven kellett a csoportokban matekozni – főleg a C-ben és a D-ben – ám végeredményében megjósolható volt az eredmény.

Ennek megfelelően jelenleg még több mint 2000 játékos versenyben van a végső fődíjért (egészen pontosan 2682), s a negyeddöntős sorsolások alapján idén könnyen lehet, hogy akár több játékost is megkoronázhatunk a Pick'Em királyának/királynőjének.

A profik éppen Madridba tartanak, ahol mind a negyeddöntőket, mind pedig az elődöntőket fogják játszani a csapatok. Utána elvándorolnak egészen Párizsig, ahol a két legjobb végül összecsap majd a trófeáért. Van most tehát egy kis idejük a versenyben lévő játékosoknak a választásuk kigondolására, valamint azoknak is van még idejük, akik most szeretnék feljavítani a pontjukat.

Azok a játékosok, akik minimum 34 pontot szereznek, egy exkluzív 2019-es Pick'Em Poro ikonnal gazdagodnak.

A Knockout Stage mérkőzéseinek végeredményét a hivatalos Pick'Em oldalon jósolhatjuk meg, október 21-től.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva