League of Legends

Leálltak a Legends of Runeterra szerverek, de már tudjuk, mikor érkezik a második felvonás

metabro - 5 éve

Szerencsére hamarosan visszatér a kártyajáték!

A League of Legends tizedik születésnapja alkalmából gondolt egyet a Riot Games és ledobta az atomot a videojáték piacra. Egy pillanat a Blizzard magasságába emelkedett a kiadó, ugyanis a League of Legends mellé bejelentettek egy új verekedős játékot, bemutatták a legújabb FPS projektjüket, hivatalossá tették a LoL mobilverziójának érkezését, valamint egy teljesen új kártyajátékot és akció RPG-t is a közösség elé toltak.

A kártyajáték nem más, mint a Legends of Runeterra, amit nagy meglepetésünkre, ha szerencsések voltunk egészen máig tesztelhettünk is. A játék gyönyörű és szórakoztató, a legszebb az egészben pedig az, hogy mindez még csak a béta előtti időszak. A hivatalos Roadmap szerint csak 2020 elején lép zárt béta státuszba a cím, vagyis a már most lenyűgöző játék csak jobb lesz ennél.

Minden jóban van valami rossz, ezúttal sajnos azt lehet negatívumként felróni, hogy bizony a tesztidőszakok végesek, a kiadótól kapott 5 nap pedig letelt. A Legends of Runeterra szerverek leálltak, a játék pedig visszacsúszott a tervezőasztalra, amit a játékos visszajelzések szerint a fejlesztők továbbhangolnak.

Ám már tudjuk, hogy meddig!

A Legends of Runeterra november 14-én tér majd vissza némi változtatásokkal és új tartalmakkal. Így tehát szerencsére nem kell sokat várnunk a második hullámra, egy hónap múlva újból Runeterra univerzumában kártyázhatunk.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva