Fifa

Ben Yedder és Griezmann is fejlődött – Megérkezett a legújabb Team of the Week keret

metabro - 5 éve

Itt az új hét csapata!

Ez az első olyan Team of the Week, aminek a Ones to Watch tulajdonosok is komolyan örülhetnek. Két olyan játékos is In Form lappal gazdagodott, akik a kiemelt OTW lapok között is szerepelnek, így a speciális Griezmann és Ben Yedder tulajdonosok most komoly profitra tehettek szert.

Az OTW lapok ugyanis folyamatosan fejlődnek, ha a szezon során az adott játékos bekerül a hét csapatába, vagy valamilyen kiemelt kupasorozatban meccs embere díjat kap. Ezért is rendeznek a FIFA játékosok kiköltekezést az összes FIFA szezon elején, ezekben az OTW lapokban ugyanis komoly potenciál van.

A két említett focista mellett kiemelendő Marcos Alonso speciális lapja, vagy a Bundesliga csapatokba kiválóan illeszkedő Hummels In Form kártya. Di María új verziója is jónak tűnik, ám a legnagyobb szívfájdalom az új Parejo és Nainggolan kártya. Utóbbi közel használhatatlan abban a pozícióban, amire megkapta a kiemelt lapot, előbbinek pedig szinte nincsen futógyorsasága, így szinte használhatatlan a mezőnyben. Pedig az egyik legjobb FIFA lap lehetett volna…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva