League of Legends

Hamarosan jöhetnek a Wild Rift alfa és bétakulcsok – Mégsem Kína a legfőbb fókusz?

metabro - 5 éve

Korábban és több helyre érkezhet a Riot Games új játéka.

A Riot Games a League of Legends 10. születésnapján bejelentette, Wild Rift alcímmel érkezik a mobilos és a konzolos verzió is. Ugyan a globális megjelenést csak 2020 végére tervezik mobil készülékekre, a konzolosat pedig nem sokkal utána, a tesztverziók hamarabb elérhetők lesznek, mint gondoltuk.

A hivatalos Wild Rift oldalon eleinte egy olyan üzenetet láthattunk, ami azt jelezte, csak valamikor év végén kezdődik a mobil/konzol port tesztidőszaka, ám ezt a szöveget nemrégiben teljesen lecserélte a Riot Games. Amiben korábban külön kiemelték Kínát, mint fókusz régiót, az most teljesen általános, vagyis lehetséges, hogy a nagy érdeklődés miatt, a nagyobb régiók is ugyan olyan arányban képviseltethetik magukat az alfa és a béta időszak alatt, mint a kínaiak.

Ráadásul már nem arról beszél a kiadó, hogy év végéig kell várni a kulcsokra, a legfrissebb információk szerint hamarosan el is kezdődhet a kulcsok kiosztása. Érdemes tehát előregisztrálni a Wild Riftre, ugyanis könnyen lehet, hogy heteken belül már játszható lesz a próbaverzió.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva