Fortnite

Megérkezett az idei Fortnitematres – Jawbreaker és Teef már az Item Shopban

metabro - 5 éve

Jönnek a rémisztő kinézetek!

Elérkeztünk az év egyik legérdekesebb időszakához, a legtöbb játék rémisztő köntösbe bújik, ugyanis Halloween van! Pontosabban majd csak lesz, de az évek során kialakult egy "rendszer", aminek köszönhetően pár hétig a szörnyek veszik át a staféta botot a kiemelkedő online játékokban. A League of Legends, az Apex Legends, de még a Fortnite is szereti kihúzni ezt az ijesztő időszakot és tematikus rémtartalmakkal telepakolni a játékot.

Az Apex Legends-ben már pörög a Fight or Fright esemény, a League of Legends még előkészül, a Fortnite pedig a mai nappal indította el az idei Fortnitemares eseményt. Az Item Shopban természetesen máris megtalálhatók a tematikus skinek és egyéb tartalmak, egyből két Outfit debütált, Jawbreaker és Teef.

De azoknak is kedvez a kiadó, akiket csak a Wrapek, Pickaxe-ek, vagy Gliderek izgatnak fel, minden egyes kategóriába érkezett ugyanis egy új elem, ami szintén megvásárolható a kliens boltjából.

Ugyan ha nagyon pontosak szeretnénk lenni, mindez csak a Fortnitemares előszele, a teljes esemény október 29-én startol el!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva