League of Legends

Készülnek a szezonvégi TFT jutalmak – Addig is bemutatták az ajándék Emote-okat

metabro - 5 éve

Jó hír a Teamfight Tactics játékosoknak, készülnek az exkluzív rangsorolt jutalmak!

Nem volt egyértelmű a Teamfight Tactics megjelenésekor, hogy hogyan szeretné az új játékmódot kezelni a kiadó. A TFT úgy startolt el, hogy nem lesznek különösebben exkluzív jutalmai, valamint tapasztalati pontot sem farmolhatunk majd vele a League of Legends-en belül. Ám közben olyan sokan érdeklődtek az autobattler iránt, hogy pillanatok alatt meggondolta magát a Riot Games, s idő közben bevezették a Beta Pass-t, sőt még Ranked módot is kapott a játékmód.

Most pedig kiderült, hogy szezonvégi jutalmakkal is kedveskedik a játékosoknak a Riot Games, ám ezeket még nem tudták bemutatni a "normál" jutalmak mellett, ugyanis még a fejlesztők dolgoznak rajtuk. Ebből is látszik, hogy igyekszik a közösség igényeihez igazodni a kiadó, aminek mi csak örülni tudunk.

Hogy pontosan milyen ajándékokkal készülnek a rangsorolt szezonért, azt nem tudni, de mi reménykedünk pár exkluzív Little Legendben.

Ami biztos, hogy a fejlesztés alatt álló jutalmak mellé speciális Emote-okat kapunk, amiket már ki is lehet próbálni a PBE szerveren. 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva