Fortnite

A Fortnitemares megváltoztatta a Battle Royale pályát – Megjöttek a rémisztő területek


Ha új Patch, akkor pályaváltozás.

A legkézenfekvőbb változás a pálya közepén található kis szigeten figyelhető meg, ez lett a Storm King szigete, ahol sokak legnagyobb bánatára újból a zombiké a főszerep. Egy LTM keretein belül magát a Storm Kinget is legyőzhetjük, ám a hatalmas raid boss a normál játékmódokban és az arénában nem jelenik meg. Vannak cserébe kis zombik, akikből már jól megszokott módon csurran-cseppen a loot és a pajzs.

 

Ám a legfrissebb leakek szerint nemcsak a kis sziget fog változni a Fortnitemares során, ugyanis a kiszivárgott küldetések olyan területekre mutatnak, amik jelenleg nem részei a játéknak. A valószínűsíthetően csütörtökön élesedő új kihívások között olyan feladatokat találni, amik kísértet járta erdőről, szellemvárosról, valamint egy hátborzongató farmról beszélnek.

Nos, ezek még jelenleg nem részei a játéknak, úgy gondolom, hogy minél előrébb járunk az eseményben, annál inkább át fog alakulni a pálya és lesz a főszerep a rémségeké. Szerencsére nem kell sokat várni minderre, ha tartja a megszokott menetet az Epic Games, csütörtök délután 3 órától már élesek lesznek az új küldetések, s így az említett területek is már biztosan az új formájukban lesznek megtalálhatók.

Ezt olvastad már?

https://leetesport.hu/2019/10/29/megvasarolhato-a-wavebreaker-starter-pack-outfit-backbling-es-pickaxe-is-a-csomagban-fortnite-metabro-cikk/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva