Fortnite

Folytatódik a játékosok felháborodása, még mindig nem kapunk hivatalos Fortnite Patch Note-okat


Nincs még hivatalos válasz a kiadótól a változtatások témájában.

Megérkezett a Fortnite Chapter 2 első nagyobb frissítése, a v11.10, ami elhozta nekünk a Fortnitemares eseményt. A probléma mindezzel csak az, hogy pontosan nem tudjuk milyen változtatásokat eszközölt a játékon az Epic Games, ugyanis a második fejezet megjelenése óta nincsenek hivatalos frissítésjegyzetek.

Mondanunk sem kell, a közösség rendesen kiborult, ugyanis nem neveznénk hátránynak, ha tudjuk, hogy milyen irányba halad a játék. Ha más miatt nem is, a kompetitív érának jót tenne az információ.

Not releasing patch notes (and not expressing why you’ve stopped doing so) is possibly the lowest, most pathetic thing epic has done. from r/FortniteCompetitive

Na jó, hazugság lenne azt állítani, hogy az Epic nem közölt semmilyen jellegű információt a közösséggel, valamilyen összegző blogbejegyzéssel jelentkeztek, amiben ugyan volt szó újdonságokról, de csak megemlítették, hogy milyen jellegű új kozmetikai elemekre lehet számítani és bejelentették, hogy megérkezett a Storm King LTM és a Gun Fright közösségi játékmód.

Mindez szép és jó, de semmi köze ahhoz, amit mi Patch Note-nak nevezünk. Egy ilyen általános posztból semmi konkrétumot nem tudunk leszűrni, valamint fogalmunk sincs arról, hogy módosítottak-e bármit a fegyvereken, vagy az alap játékmechanikákon. Holott azt tudjuk, hogy ezekkel szeret játszadozni a kiadó.

Egy biztos, a közeljövőben komoly változásokon kell, hogy átessen az Epic Games kommunikációja, vagy többen elpártolhatnak a játéktól.

Ezt olvastad már?

https://leetesport.hu/2019/10/29/a-fortnitemares-megvaltoztatta-a-battle-royale-palyat-megjottek-a-remiszto-teruletek/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva