Fifa

Örülhetnek az OTW Pulisic tulajok – Megérkezett a legfrissebb Team of the Week


Megjött a legújabb TOTW.

Érdemes követni a hétvégi fordulókat, ugyanis még bőven abban az időben járunk a FIFA 20 szezonnak, amikor a Ones to Watch lapok várják az első fejlődésüket. Ilyenkor még olcsón lehet hozzájutni olyan speciális kártyákhoz, amik már hetek óta nem fejlődtek, ezért a tulajok szeretnének tovább adni rajtuk, ugyanis nem bíznak már a javuló teljesítményben.

Nos azok, akik kitartottak Pulisic mellett most örülhetnek, ugyanis az amerikai fantasztikus hétvégi klub teljesítményét egy 82-es Left Mid lappal honorálta az EA Sports. Vagyis az összes OTW Pulisic kártya is erre a szintre lépett!

 

A francia bajnokság szerelmesei pedig megnyerték a lottó ötöst, ugyanis Mbappé, a bajnokság, de talán az egész játék egyik legjobb lapja egy 90-es lappal gazdagodott. A bal szélen használható verzió (ez egy kicsit fájó lehet) 97-es Pace-t kapott, amihez bizony a legtöbb védőnek fel kell kötnie a gatyáját, nem lesz egyszerű leszerelni a fiatal francia világbajnokot.

A Premier League és a La Liga csapatokkal játszók pedig egy In Form Fabinho, valamint egy Saúl lapnak örülhetnek. Bár egyik sem fogja megváltani a metát ezekkel a statisztikákkal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva