PUBG

Minden infó, amit tudnod kell a Flare Gunról!


Nem olyan egyértelmű a Flare Gun használata, mint elsőre gondolnánk!

A 26. update-tel megérkezett a Flare Gun az éles szerverekre, viszont a privát meccsekhez képest elég sok dolgot megváltoztattak. Megnövelték a spawn rate-jét, viszont lekorlátozták a fellőhető mennyiséget. Az update leírásában nem volt egyértelműek az új szabályok, ezért egy csokorba gyűjtöttük mindazt, amit érdemes tudni a Flare Gun használatáról.

Hol találhatunk Flare Gunt?

  • Az összes pályán bent van és bárhol rátalálhatunk, nem csupán a nagyobb településekre raktak, hanem akár a kisebb pajtákban, shedekben is ott lapulhat

Mikor lőhetem fel?

  • A legfontosabb változtatás, hogy az első kék zóna után lehet fellőni a jelzőrakétákat. Ha korábban lőjük fel, akkor semmi sem fog történni.

Hány Flare Gunt lehet fellőni?

  • Egy játék során 3 db páncélozott UAZ és 2 db care package hívható le. Ha a körön belül lőjük fel a rakétát, akkor care package lesz a jutalmunk, ha kívül, akkor pedig a páncélozott UAZ fog leesni az égből.  A térkép felett pedig mostantól jelzi, hogy hány dropot lehet még lehívni.

Honnan lehet tudni, hogy fog jönni a drop?

  • Miután fellőttük a térkép felett zöld jelzés lesz látható.

Más is látja, ha fellőttem a Flare Gunt?

  • Nem minden esetben. Ha a körön kívül hívjuk le az UAZ-t, akkor nincs jelzés másnak, viszont ha a körön belül, akkor bizony megjelenik a környéken mindenkinek egy jelzés a saját UI felületén, illetve a térképen is látható lesz nagy sárga jelzéssel. A prémium lootnak köszönhetően pedig bizony fognak menni rendesen a környéken tartózkodó játékosok.

Mindig ugyan annyi cucc van a dropban?

  • Nem, a játékmódtól függően változik a tartalma. Solo/duo esetén egy fegyver és rengeteg kiegészítő érkezik, squad esetén pedig két fegyver és mellé szintén rengeteg kiegészítő.

A PUBG Corp. bemutató videóját itt találjátok:

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Szupermenő ajándék skineket osztogat a PUBG Corp. a PS4 tulajok számára

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva