Fortnite

Kardpárbajra fel! – Visszatért az Infinity Blade és szórakoztatóbb, mint valaha


Újból elérhető az Infinity Blade, ám ezúttal egy fokkal emészthetőbb kiadásban.

Biztosan sokan emlékeznek még a hetedik szezon elejére, amikor úgy döntött az Epic Games, hogy jó ötlet lesz egy isteni erővel bíró kardot a normál módokba pakolni. Az Infinity Blade volt a Fortnite Battle Royale első, s jelenleg még egyetlen tárgya.

Egyetlen egy kard jelent meg körönként, ám még így is túlzottan erősnek bizonyult a fegyver a játékosok kezében. A hatalmas közfelháborodás végeredménye pedig egy Vault lett, elköszöntünk végleg a hatalmas pallostól.

Pontosabban csak azt hittük, hogy elköszöntünk!

Az Infinity Blade most visszatért a Sword Fight LTM keretein belül, ám ezúttal tényleg nagyon szórakoztatóra sikeredett a tárgy, meglehetősen jó munkát végzett a fejlesztőcsapat az egyensúllyal. A limitált idejű módban Epic és Legendary tárgyakon kívül megtalálható több kard is, melyekkel igazán sziporkázó párbajokat vívhatnak a játékosok.

Epic Games

A kard ugrótámadását erősen nerfelte a kiadó, ám még így is a Hegylakó című film főszereplőjének fogjuk érezni magunkat.

Ezen felül mindenki megnyugodhat, az Infinity Blade biztosan nem fog visszatérni a normál módokba, ezt már a Vault időszakában hivatalosan jelentette az Epic Games. Ám azt is elmondták, hogy ezzel még nem tartják kudarcnak a “Mythic Item” projektet, biztosan érkezni fog egy új ritkaságú tárgycsalád, ám még ki kell találniuk, hogy hogyan implementálják majd mindezt a játékba.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva