Fortnite

Elkészítették a tökéletes Aim Training pályát! – Tfue és Liquid Chap is ezen melegít


Erről a Creative szigetről biztosan a célzás mestereiként fogunk távozni.

Amikor bejelentették a Fortnite Creative módot, megmondom őszintén nem láttam benne áttörően nagy fantáziát. Kicsit olyan volt nekem, mintha szeretne az Epic Games egy kicsit a “Minecraft-szeletből”, ám büszkén jelentem be, tévedtem, a Creative mód egy fantasztikus bővítése volt a Fortnite-nak.

És ez leginkább a közösségnek köszönhető!

Ez a mód nem lenne ennyire sikeres, ha nem lennének türelmes, végtelenül kreatív játékosai a Fortnite-nak. Az Epic részéről pedig lenyűgöző ötlet volt, hogy a játékosok kreálmányait mindenki kipróbálhatja, hogy ha birtokolják a pályákhoz, vagyis a Creative esetében szigetekhez tartozó kódot.

Amióta megjelent a mód, tényleg MINDENT összedobtak már a játékosok, játszhattunk akadálypályákon, csapdákkal teletűzdelt labirintusokban, építettek már hatalmas épületeket, vagy éppen készültek olyan alkotások, amik kifejezetten a közösségért születtek.

Ilyen például Geerzy Creative szerzeménye, az Aim Training!

 

Tfue, Symfuhny & Chap Used My Aim Training Course To Warm Up And They Loved it! from r/FortniteCompetitive

A célzás elengedhetetlen a Fortnite-ban, viszont nem mindenki mestere még ennek a játékmechanikának. Szerencsére mindez fejleszthető, ehhez pedig most megszületett a tökéletes eszköz. Geerzy szigete azért készült, hogy a fejlődni kívánó játékosok bármikor gyakorolhassák a célzást, ehhez pedig többféle feladatot tervezett a készítő. Maga a pálya annyira sikeres lett, hogy a nagyobb streamerek fülébe is eljutott a híre, Tfue és a Liquid játékosa Chap például ezen az Aim Training pályán melegít a játékaik előtt.

Távoli célpontok, közeli célpontok, mozgó célpontok, vagy a reflexünket igénybe vevő felbukkanó célpontok, teljesen mindegy, hogy melyik játékhelyzetben érezzük gyengébbnek magunkat, Geerzy szigetén biztosan találunk olyan feladatot, aminek köszönhetően fejlődhetünk!

Ha érdekel Geerzy Aim Training pályája, a következő kóddal érhetitek el a Creative módban:

2889-5729-6480

Jó gyakorlást!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva